Hvad farve har musikken, og hvordan ser den ud?

Filmfabrikken, Vordingborg Musikskole og Billedskolen Storstrøm udvikler sammen et filmprojekt, hvor musik, billedkunst og filmfortælling udfordrer hinanden til samarbejde og nye udtryk.

Det er egentlig indlysende. Film er gesamtkunst, hvor dramatik og skuespil, dekoration og rekvisitter, rum og musik arbejder sammen til en kunstnerisk helhed. Det er egentlig også indlysende, at alle kunstarter harmonerer (eller det modsatte) og er lige vigtige for en films færdige udtryk.

Derfor har lederne fra Filmfabrikken, Vordingborg Musikskole og Billedskolen Storstrøm sat sig sammen i en arbejdsgruppe, der skal finde nøglen til et kreativt samarbejde mellem de tre kunstskoler og i særdeleshed deres elever. Det skal simpelthen være en styrkelse og udvidelse af den lokale talentudvikling.

Uden at røbe for meget kan man fortælle, at de hidtidige to arbejdsmøders foreløbige resultat er en nyskabelse, som muligvis kommer til at hedde rondofilm! Judith & Ulrich Breuning, Henrik Christiansen og Sigrid Abrahamsen ser frem til, at det spændende projekt materialiserer sig i konkret resultat. Det gør det formodentlig med en første workshop i foråret 2018. Vi har unge talenter, som fortjener det bedste. Vi har heldigvis kunstskoler, som gør deres bedste!

Skriv et svar