Stege 750 år – børn og voksne fortæller om deres by

Møn Skoles tre 4. klasser producerede i foråret 2018 sammen med Filmfabrikken små film om deres yndlingssteder i Stege. Filmene blev klippet sammen til en filmisk mosaik om Stege ifølge unge mennesker. Se filmen her.

Filmfabrikken producerede også til Steges købstadsjubilæum fem portrætfilm med meget personlige udsagn om livets gang i Stege, om den lille og den store verden, om at virke, sanse og leve. Det er alle personer, som på hver deres måde har gjort indtryk, sat aftryk og nu også givet udtryk:

Dagmar Henriksen, som i årtier har været med til at sætte rette sko på stegefødder; Elly Nielsen, som har åbnet bøgernes verden og været aktiv i kommunalpolitik og foreningsliv; Smilla Dreinø Khonsai, som har trådt sine børnesko i Stege, og som nu må ud i verden for at uddanne sig; Vibe Ambo Wilson, som sætter yoga og mad på dagsordenen; og Agnete og Bent Rune, som i mere end en forstand har sat kulør på tilværelsen med galleri og malerier. Der var en propfyldt Biografen Stege søndag den 28. oktober 2018.